Bestelinformatie

Bestellen

Alle sieraden maak ik op basis van made-to-order. Dit betekent dat jouw sieraad gemaakt wordt nadat je een bestelling hebt geplaatst. Houd daarom rekening met een levertijd van 2-3 weken. Zodra jouw sieraad klaar is voor verzending ontvang je hiervan bericht. Als je een specifieke datum hebt waarvoor je jouw bestelling wilt ontvangen, neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Door geen voorraden te houden probeer ik mijn voetafdruk zo klein mogelijk te houden, overproductie tegen te gaan en bewustzijn te creëren voor de tijd die er zit tussen het investeren in een sieraad en de realisatie hiervan. Doordat ik op bestelling werk is het tevens mogelijk om aanpassingen aan het sieraad te doen.

Bezorgen

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. De tarieven zijn als volgt:

Nederland: De verzendkosten bedragen € 6,95 voor bestellingen tot € 250,00. Bestellingen hierboven worden aangetekend verzonden à € 8,90.

België: De verzendkosten bedragen € 12,95 voor bestellingen tot € 250,00. Bestellingen hierboven worden aangetekend verzonden à € 17,00.

Retourneren

Als je niet tevreden bent over je sieraad, heb je 14 dagen vanaf het moment dat je je bestelling hebt ontvangen om deze op eigen kosten te retourneren. Het item moet hiervoor ongebruikt zijn en zich in dezelfde conditie bevinden als waarin je het ontvangen hebt. Speciaal voor jouw ontworpen sieraden of gepersonaliseerde sieraden zijn definitieve aankopen en kunnen niet geretourneerd worden.

Stuur een e-mail naar hello@vanschaaijkstudio.com om je retour aan te melden. Vermeld hierbij de reden van je retour, je ordernummer en je naam.

Let op: retourneren is op eigen risico. Van Schaaijk Studio kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verloren of beschadigde leveringen. Ik raad je aan om altijd gebruik te maken van een pakketdienst met track & trace en/of verzekering.

Bedrijfsinformatie
Gevestigd in Gouda

Btw nummer: NL004790126B07
KVK-nummer: 90112466
Rekeningnummer: NL62 KNAB 0612 7679 65

Vragen?

Neem contact op via hello@vanschaaijkstudio.com.